Events
Här presenteras eventen i datumordning. Scrolla ned till det event du önskar läsa mer om.
MEDITATIONSCIRKEL
onsdagar kl. 18.30-20.30
Detta är en möjlighet för dig som vill få djupa insikter, jobba igenom blockeringar och utvecklas som person. Vi träffas varannan onsdag i ca 2 timmar med en paus för fika. Cirkeln kommer att hållas av Emma Birgersson och den består av olika element och workshops som för oss vidare framåt i livet.

Emma jobbar intuitivt, har healing och dans som verktyg likväl sin kreativitet och guidning.

Specifika datum läggs ut vartefter
Kostnad per tillfälle 275 kr
Anmälan: info@sortit.nu

DANCE EXPANSION
Torsdag 27:e juni kl. 18.30-19.30
För Emma Birgersson är dansen inte bara en hobby, det är hennes livs passion! Från sin gård c/o Söraby välkomnar hon dig till en unik upplevelse av frigörande dans, meditation och healing.

Denna dag kommer Emma leda Dance Expansion – en workshop anpassad för alla som önskar känna sig fri och levande, proffs såväl som nybörjare! Hon visar på dansen som ett kraftfullt verktyg för att komma in i kroppen, få kontakt med sina känslor och att få total sinnesro.

Dansmeditationen består av fem faser där vi guidas in i kroppen med musiken som vägledare. Upplevelsen är personlig men några känslotillstånd som kan dyka upp är stillhet, eufori, kaos och glädje.

Emma leder dansworkshops, retreats och meditationscirklar. Hon coachar och ger healing i grupp och individuellt.

Pris: 195 kr
Anmälan: info@sortit.nu


MINIRETREAT
Onsdag 3:e juli kl. 08.30-17.00
Välkommen på heldagsretreat!

Kom in i semesterfeelingen med en heldag för dig själv. Yoga Eksjö tillsammans med c/o Söraby välkomnar dig till en dag med välbefinnande för kropp och själ.

Vi kommer att inleda med ett yogapass innan vi tar en riktig långlunch vid badplatsen. Ni kommer att få uppleva känslan av att bara ta emot i en healingcirkel tillsammans med möjligheten att släppa loss ordentligt under Dance Expansion. Kort sagt, en riktigt härlig dag på en underbar plats!

08.30 Välkomstsamling
09.00 Ashtangayoga
10.30 Bad med lunch
13.00 Healingcirkel
14.00 Tepaus
15.00 Dance Expansion
16.00 Sharing
16.30 Avslutning

Datum: Onsdag 3:e juli
Pris: 950 kr
Anmälan: info@sortit.nu med swish till 123 642 61 59 (STHLM Property Sales)
Plats: c/o Söraby, Söraby Norrgård 1, Eksjö

Varmt välkomna!
Emma Birgersson och Petra Hafredal


LAGA TRERÄTTERS UTOMHUS KURS
Lördag 24:e augusti kl. 15-19
Ann Sellbrink från Låxbo Lantkök är expert på att laga god mat utomhus. Öppen eld, frisk luft och gemenskap. Vi lagar en trerättersmeny med Anns lokala råvaror och säsongsvaror och äter tillsammans efteråt. Efter kursen är man välkommen att hänga kvar i ladan och baren med mingel. Förvänta er en suverän eftermiddag och kväll tillsammans!

Det bästa Ann vet är god mat, och att sprida experimentlusta och glädje i kök och föreläsningssal. Hon har gedigen praktisk erfarenhet av arbete som klimatsmart kock, bred teoretisk kunskap och ett djupgående intresse inom mat, hälsa och klimat. Hon är utbildad inom kostrådgivning och har sedan 2014 jobbat som inspirerande föreläsare och utbildare. http://www.loxbolantkok.se

Boka tidigt-pris 795 kr. Dryckespacket 135 kr
Anmälan till: info@sortit.nu
Betalning vid anmälningstillfället via swish till 070-736 03 49, Emma Birgersson

Baren håller öppet både innan och efter evenemanget. Kläder efter väder.

Plats: c/o Söraby
Söraby Norrgård 1
575 94 Eksjö
Kontakt & Anmälan
Här skickar du in din anmälan och vilken aktivitet du önskar gå på under Övrigt. Din anmälan bekräftas med ett email. Håll koll i skräpposten.
070-736 03 49
info@sortit.nu
Söraby Norrgård 1, 575 94 Eksjö

Vägbeskrivning
Via E4:an, ta av söderut vid Mjölby. Följ vägen ända tills du passerat Eksjö. I Abborraviksrondellen ta vänster mot Vetlanda. Därefter ta vänster mot Nifsarp och därefter höger mot Höreda. Följ vägen till Mellby Kyrka. 400 meter efter kyrkan på vänster sida så finns gården med det gula bostadshuset.

Från Vetlanda, passera Värne. Därefter kommer det en väldigt liten bro och ladan och det gula huset är då på höger sida precis efter.

ÖVRIGA BOENDEN I EKSJÖ OCH VETLANDA
Stugboende granne Kerstin Jacobsson tel 0730-654910
Eksjö Stadshotell
Hotell Paradis
Vaxblekaregården
Hults Boaryd Golf och B&B
Eksjö Camping
Movänta Camping
Airbnb
Centralhotellet
Best Western Vetlanda Stadshotell
Rum i Centrum
Kvarndammens B & B
Östanå Camping
Skälsnäs Gård
Hammar vid Solgen
Made on
Tilda