Events
Här presenteras eventen i datumordning. Scrolla ned till det event du önskar läsa mer om.
MEDITATIONSCIRKEL
4/10 kl. 18.30-20.30
Detta är en möjlighet för dig som vill få djupa insikter, jobba igenom blockeringar och utvecklas som person. Vi träffas varannan onsdag i ca 2 timmar med en paus för fika. Cirkeln kommer att hållas av Emma Birgersson och den består av olika element och workshops som för oss vidare framåt i livet.

Emma jobbar intuitivt, har healing och dans som verktyg likväl sin kreativitet och guidning.

Kostnad per tillfälle 275 kr
Anmälan: info@sortit.nu

CHOKLADPROVNING
5/10 kl. 18.30-20.00
Gå in - småle på vägen ut! Du har väl hört talas om chokladens hälsobringande egenskaper för att inte tala om lyckohormonet oxytocin som frigörs när vi äter choklad? Vi vägleds den här kvällen av BrittMarie som man skulle kunna säga nördat ned sig i chokladen och allt däromkring. Hon driver vårt eget Chokolaterie på huvudgatan i Eksjö och gjuter egen choklad och praliner.

En chokladprovning är en upplevelse för alla sinnen. Vi använder några av de bästa chokladerna på marknaden och vi kommer att få smaka choklad från olika delar av världen, både ljus och mörk med olika procenthalt. Vi får lära oss om chokladens positiva effekter, historiken och varför vi ska läsa innehållsförteckningen när vi väljer att avnjuta nästa chokladbit.

BrittMarie arbetar med livets goda och man skulle kunna säga att hon nördat ned sig vad det gäller choklad. Hon har sedan 2010 drivit sitt Chokolaterie i Eksjö där hon erbjuder choklad, lakrits teer, kaffe mm och olika provningar. Hon gjuter egen choklad såväl som chokladpraliner som hon fått lära sig på bl a Grythyttan.

Det är också öppet i gårdsbutiken samt café och bar för mingel så passa på att komma och njuta av både miljö och smak. Välkommen!

Kostnad: 195 kr
Betalas via swish till 123 642 61 59 (STHLM Property Sales) vid anmälningstillfället för din plats på provningen.
Anmälan: info@sortit.nu. Sista anmälningsdag 2/10.

BARHÄNG
7/10 kl. 18.30-SENT
Abonnerat


VISNING AV GÅRDEN
8/10 kl. 16.00
Abonnerat. Visning av gården, dess verksamhet och omgivningar. Blandas med lite överraskningsavktiviteter.

Anmälan: info@sortit.nu.

Kontakt & Anmälan
Här skickar du in din anmälan
070-736 03 49
info@sortit.nu
Söraby Norrgård 1, 575 94 Eksjö

Vägbeskrivning
Via E4:an, ta av söderut vid Mjölby. Följ vägen ända tills du passerat Eksjö. I Abborraviksrondellen ta vänster mot Vetlanda. Därefter ta vänster mot Nifsarp och därefter höger mot Höreda. Följ vägen till Mellby Kyrka. 400 meter efter kyrkan på vänster sida så finns gården med det gula bostadshuset.

Från Vetlanda, passera Värne. Därefter kommer det en väldigt liten bro och ladan och det gula huset är då på höger sida precis efter.

ÖVRIGA BOENDEN I EKSJÖ OCH VETLANDA
Stugboende granne Kerstin Jacobsson tel 0730-654910
Eksjö Stadshotell
Hotell Paradis
Vaxblekaregården
Hults Boaryd Golf och B&B
Eksjö Camping
Movänta Camping
Airbnb
Centralhotellet
Best Western Vetlanda Stadshotell
Rum i Centrum
Kvarndammens B & B
Östanå Camping
Skälsnäs Gård
Hammar vid Solgen
Made on
Tilda