Glamping med hästar
På ett fält i närheten av betande hästar så bor du mitt i naturen! Du omgärdas av frisk luft, naturens ljud med fåglar och betande hästar. Med ett välkomponerat möblerat tält så får du bekvämligheten kombinerad med det naturliga. Boka direkt!
Avbokningsregler 1 & 2
Varje tält är unikt med olika möblemang och detta är ett exempel på hur det kan se ut. Det finns el till belysning samt möjlighet att ladda mobilen.
På gården finns en gårdsbutik med lokala hantverk och råvaror. Det finns ett café med glass, kaffe/te, dryck och snacks i ladan som är väldigt mysig. Som boende kommer du också att erbjudas en mängd aktiviteter - man kan boka in sig på massage, morgonmeditation, hänga i den alkoholfria baren eller delta i något av de events som hålls på gården. Det finns möjlighet att beställa frukostbuffé i förväg, minimum 2 personer. Frukosten serveras i ladan på gården.
Från 650 kr per natt
WC är ett utedass med belysning. Utanför finns ett handfat med kallvatten och möjlighet att borsta tänder och tvätta händer. På WC´n finns toalettpapper och våtservetter. Utedasset är placerat på gården som ligger på promenadavstånd från tältplatsen. WC´n är tillgänglig för de som bor i glampingtält och eget tält, ej inkluderad i ställplatserna.
Ställplats & Tältplats
Det finns möjlighet att hyra ställplats för husbil och husvagn samt eget tält. Då fricampar man på en grönyta vid glampingtälten några hundra meter från gården. På gården finns gårdsbutik och möjlighet att delta i olika events.
150 kr per ekipage och natt, ej WC
Tält 150 kr per person och natt, WC ingår
GÅRDSBUTIK AND GREAT BARN CAFÉ
Very individually and lovingly furnished. Very nice operator.
— Tältande gäster 2023
Vad säger besökarna?
Kontakt
Du når oss via kontaktformuläret eller via email info@sortit.nu
070-736 03 49
info@sortit.nu
Söraby Norrgård 1, 575 94 Eksjö

Vägbeskrivning
Via E4:an, ta av söderut vid Mjölby. Följ vägen ända tills du passerat Eksjö. I Abborraviksrondellen ta vänster mot Vetlanda. Därefter ta vänster mot Nifsarp och därefter höger mot Höreda. Följ vägen till Mellby Kyrka. 400 meter efter kyrkan på vänster sida så finns gården med det gula bostadshuset.

Från Vetlanda, passera Värne. Därefter kommer det en väldigt liten bro och ladan och det gula huset är då på höger sida precis efter. Tältplatsen finns på vänster sida efter att man tagit höger mot Söraby.
Kontakt till turistattraktioner
Småland har många sevärdheter. För att se några av dom använd länkarna nedan.
www.visiteksjo.se
www.visitsmaland.se
www.destinationvetlanda.se
www.astridlindgrensvarld.se
www.turistmal.se
www.swedishnomad.com

Made on
Tilda